Mikulášská s buldočkem


2. PŘEDVÁNOČNÍ SRAZ ANEB MIKULÁŠSKÁ S BULDOČKEM
linka

Fotografie:
Denisa Šamánková - FOTO
Irena Moudrá - FOTO

Video:
Irena Moudrá - VIDEO






Stejně jako v loňském roce se i letos konala Mikulášská s buldočkem. Termín padl na poslední sobotu v listopadu, místem konání se stala naše oblíbená restaurace ve Zloníně.

Kolem půl jedenácté se začali sjíždět první nedočkavci a restaurace U Jezera v tu ránu ožila. Byla okamžitě zaplavena skotačícími buldočky a jejich o něco méně rozjařenými páníčky.

Celou akci moderoval Mikuláš za doprovodu anděla i čerta a nechyběl ani předseda klubu KFB Martin Novák, který opět nešetřil svým ostrovtipem, takže celé osazenstvo nezřídka propukalo v bujarý smích.

Smích provázel také tradiční maškarní přehlídku, kterou navštívilo velké množství andílků a čertů, ale také sobů. Dokonce nás navštívil i Santa s dárečky a sám Vánoční stromeček!

Na celé akci nechyběly soutěže, jak pro děti, tak pro dospělé, a bohatá svépomocná tombola. Výtěžek tomboly byl věnován sdružení FRBUL – buldoček v nouzi. Celkem se vybralo 6.460,- Kč , což svědčí i o množství dárků v tombole. Mezi cenami byly například postroje Frenchie, domácí psí sušenky, plyšoví buldogpiloti a spousta dalších hraček a pamlsků. A samozřejmě i nějaká ta lahvinka pro dospělé. Hlavní cenu se zimní tématikou si domů odnesla paní Potůčková a já doufám, že chutnala!

Věřím, že jste si všichni Mikulášskou užili tak jako my, a budeme se na vás všechny těšit zase v příštím roce!!!

Holky z Caroline´s Frenchies

linka


    
© 2024 Klub francouzských buldočků, z.s.  •  Famfulíkova 1139/2, 182 00 Praha 8  •  IČO: 45250260  •  sitemap  Mapa stránek